FOTO | Biblioteca „Octavian Goga” deschide o filială în cartierul clujean Grigorescu

Iubitorii de lectură din cartierul Grigorescu vor avea la dispoziție o bibliotecă modernă cu 7.000 de cărți. Nici copiii și adolescenții nu au fost uitați.

Fondul de documente al filialei va fi format din aproape 7.000 de exemplare de carte și materiale audiovizuale organizate în acces liber.

Mai mult, copiii vor avea o sală dedicată lor, unde îi așteaptă o colecție de cărți, DVD-uri, jocuri și jucării, iar adolescenții și adulții vor avea la dispoziție și o colecție de documente din toate domeniile cunoașterii.

Filiala Bibliotecii Județene „Octavian Goga” va oferi servicii moderne de bibliotecă, cum ar fi eliberarea permisului de intrare la bibliotecă, împrumut de documente la domiciliu, consultarea acestora pe loc, prelungirea termenului de împrumut, rezervarea și reținerea de titluri, oferirea de informaţii, acces gratuit la internet şi facilităţi de lucru pe calculator, dar și activități de loisir pentru toate vârstele.

„Este o inițiativă menită să faciliteze și mai mult accesul la educație, cultură și cunoaștere al locuitorilor acestui important cartier al Clujului. Momentul inaugurării a fost ales, deloc întâmplător, la început de an școlar și în pragul deschiderii unui nou an universitar”, a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Biblioteca va funcționa pe strada Donath, nr. 138 și va fi deschisă în data de 17 septembrie. Noua filială a Bibliotecii „Octavian Goga” va fi deschisă în zilele de luni, miercuri și joi, în intervalul orar 12.00-20.00, iar în zilele de marți și vineri de la ora 8.00 la ora 16.00.

X
X
X