Teatru pentru copii, concurs de talente și Retro Party la Nocturna Bibliotecilor

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” organizează sâmbătă o nouă ediție a Nocturnii Bibliotecilor și a pregătit activități pentru toate vârstele.

O noapte la bibliotecă. Clujenii vor avea parte de multe activități pentru toate vârstele.

Clujenii sunt așteptați sâmbătă, 29 septembrie, între orele 18.00 și 24.00 la sediul central al bibliotecii, de pe Calea Dorobanţilor nr. 104, unde li s-a pregătit un program inedit. Activitățile sunt pentru toate vârstele și cuprind teatru pentru copii, susţinut de artiştii Teatrului de Păpuşi „Puck”, spectacol susținut de grupuri vocal-instrumentale de elevi de la Școala Gimnazială „Alexandru Vaida-Voevod”, dar și un Retro Party ’90 în spațiul de socializare Biblio.

Acesta nu este tot. La Nocturna Bibliotecilor vor fi organizate și o vânătoare de comori, un Quizz night, concurs de talente, vizionări de film, ateliere de creativitate, lecturi publice și prezentări.

În această noapte, clujenii se vor putea înscrie gratuit la bibliotecă, vor primi cărți în dar și posibilitatea unor vizite ghidate.
În acest an, Nocturna Bibliotecilor, inițiată de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România, este dedicată valorilor și simbolurilor culturale ale Marii Uniri, reunind participanții sub sloganul BIBLIOTECILE UNESC.

Programul complet al evenimentul poate fi găsit pe site-ul bibliotecii

Sursa foto: Facebook/Biblioteca Județeană Octavian Goga

 

X
X
X