FOTO | Marș la Cluj. Oamenii au ieșit în stradă împotriva noilor măsuri fiscale și pentru a-i comemora pe eroii Revoluției

Peste 100 de clujeni au ieșit din nou în stradă, în pragul Crăciunului, pentru a protesta împotriva noilor măsuri fiscale luate de Guvern și a modificării legilor justiției. Clujenii i-au comemorat și pe eroii Revoluției.

„Noi suntem cinstiți. Vrem să fie și ceilalți. Să ne putem crește copilul în țara asta. Atâta, nu vrem altceva”, a spus un protestatar.

Oamenii nu i-au uitat nici pe cei care au murit la Revoluție, acum 29 de ani.

„Nu pot să stau acasă și să mă uit la televizor cum alții își bat joc de cum au murit acum 29 de ani niște nevinovați”, a spus un clujean care a ieșit sâmbătă seara în stradă.

„Comemorăm evenimentele din 1989. Încercăm să nu lăsăm puterea actuală să întineze aceste simboluri și prin prezența noastră aici să arătăm că ne opunem întoarcerii în timp și că ne dorim o Românie în Europa și un viitor mult mai bun pentru copiii noștri. Nu vrem ca sacrificiul celor din ‘89 să fie în zadar”, a spus un alt protestatar.

Manifestanții s-au adunat în Piața Unirii, după care au pornit într-un marș pe Bulevardului Eroilor până la Prefectură și înapoi în Piața Unirii.

Ne poți asculta și aici: