Gabriela Firea i-a cerut lui Liviu Dragnea să se retragă de la conducerea PSD, dacă nu își schimbă modul de lucru

O retragere de la conducerea PSD a lui Liviu Dragnea ar fi benefică, a spus Gabriela Firea, în cazul în care liderul formațiunii nu își schimbă modul de lucru.

Primarul general al capitalei a declarat la postul public de televiziune că președintele PSD trebuie să renunțe să se mai consulte doar cu doi-trei oameni, dintre care o parte nici nu fac parte din guvern.

„Din punctul meu de vedere (ar trebui să se retragă-n.r.). Ori schimbă modul de lucru și renunță la a se mai consulta doar cu două-trei persoane, multe care nici nu fac parte din guvern, deci ori schimbă total modul de lucru, dar nu cred că poate să lucreze în acest sens, pentru că ar fi făcut-o… Dacă poate, ar fi minunat. Dacă nu, cred că o retragere ar fi benefică pentru partid și pentru țară, pentru că noi suntem cel mai mare partid politic și ar fi benefic pentru țară”, a declarat Gabriela Firea la TVR, informează Mediafax.

Atacul Gabrielei Firea vine la doar câteva zile după ce și senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, i-a cerut lui Liviu Dragnea să se retragă din fruntea formațiunii. Acest guvern nu reprezintă PSD, a mai spus, într-o scrisoare adresată colegilor, Ecaterina Andronescu.

Sursa foto: Facebook.com/gabifirea

X
X
X