PSD Cluj: Divergenţele trebuie soluționate în partid. Liviu Dragnea nu trebuie să demisioneze

Conducerea PSD Cluj solicită membrilor CEX soluţionarea divergenţelor în interiorul partidului și susține că preşedintele Liviu Dragnea nu trebuie să demisioneze.

Potrivit unui comunicat al PSD Cluj transmis, la finalul unei ședințe a Biroului Permanent Județean, filiala își manifestă susţinerea necondiţionată a Guvernului PSD+ALDE şi a programului de guvernare.

„Biroul Permanent Județean al PSD Cluj a luat următoarele decizii în unanimitate: susţinerea necondiţionată a Guvernului PSD+ALDE şi a programului de guvernare, solicită membrilor CEX soluţionarea divergenţelor în interiorul partidului şi rezolvarea tuturor problemelor în cadru statutar, preşedintele Liviu Dragnea nu trebuie să demisioneze”, se arată în comunicat.

Poziția PSD Cluj vine după apariția scrisorii contestatarilor din PSD, de care se vorbește de o săptămână, și care conține 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte PSD și al Camerei Deputaților. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu.

Sursa foto: Facebook/Horia Nasra