George Lucas, creatorul „Star Wars”, lider în topul celor mai bogate celebrități americane

Regizorul și producătorul de film George Lucas s-a situat, în 2018, pe primul loc în topul 10 al celor mai bogate celebrități americane, pentru al treilea an consecutiv, cu o avere de 5,4 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

George Lucas, în vârstă de 74 de ani, creatorul francizei de succes „Star Wars”, care și-a vândut casa de producție LucasFilm companiei Disney, în 2012, pentru 4,05 miliarde de dolari, are o avere de 5,4 miliarde de dolari.

Pe poziția a doua în top se menţine regizorul Steven Spielberg, în vârstă de 72 de ani, care are o avere de 3,7 miliarde de dolari. Locul trei este ocupat de una dintre cele doar două femei din acest top, vedeta de televiziune Oprah Winfrey, în vârstă de 64 de ani, cu o avere de 2,8 miliarde de dolari. Pe locurile patru și cinci se clasează fostul baschetbalist Michael Jordan, în vârstă de 34 de ani, cu 1,7 miliarde de dolari, și vedeta TV şi femeia de afaceri Kylie Jenner, în vârstă de 21 de ani, care are o avere estimată la 900 de milioane de dolari, la egalitate cu rapperul Jay-Z, soţul cântăreţei Beyonce.

Topul 10 este completat de iluzionistul David Copperfield (875 de milioane de dolari), rapperul Diddy (825 de milioane de dolari), jucătorul de golf Tiger Woods şi scriitorul James Patterson, fiecare cu câte 800 de milioane de dolari.

Sursa foto: imdb.com

 

Ne poți asculta și aici: