Pink va primi o stea pe Walk of Fame din Los Angeles

Cântăreața americană Pink va primi, pe 5 februarie, o stea pe Hollywood Walk of Fame, din Los Angeles, a anunțat Camera de comerț locală, care administrează obiectivul cultural și turistic.

Potrivit Press Association, citat de Mediafax, cântăreața va fi posesoarea celei de-a 2.656-a stea de pe Walk of Fame. La eveniment vor participa vedeta de televiziune Ellen DeGeneres și actrița Kerri Kenney-Silver.

Pink (pe numele real Alecia Beth Moore), acum în vârstă de 39 de ani, s-a lansat pe scena muzicală în 2000.

În 2013, Pink a fost desemnată Femeia Anului de revista Billboard, după ce s-a situat pe primul loc în topul celor mai bune albume realizat de această prestigioasă publicaţie muzicală.

Potrivit Billboard, Pink a vândut, de-a lungul carierei, peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi peste 50 de milioane de single-uri în format digital.

De-a lungul carierei, a fost recompensată, printre altele, cu trei premii Grammy, un Brit Award şi şapte MTV Video Music Awards.

Este căsătorită cu motociclistul profesionist Carey Hart, de 12 ani, și are doi copii cu acesta, Willow, născută în 2011, și Jameson, născut în 2016.

Sursa foto: Facebook/Pink

Ne poți asculta și aici: