Interdiszciplináris Tehetségfórumot szervez a BBTE

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem a Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézettel közösen 2019. március 22–23. között BBTE Interdiszciplináris Tehetségfórum elnevezésű műhelykonferenciát szervez. A konferencia helyszíne a Babeş–Bolyai Tudományegyetem főépülete.

A konferencia célja tulajdonképpen a tudományos kutatási eredmények interdiszciplináris és közérthető bemutatásának gyakorlása, az előadói készségek fejlesztése, a BBTE keretében történő tehetséggondozási tevékenységek eredményeinek prezentálása, illetve a különböző szakterületek hallgatói közti párbeszéd megteremtése.

A rendezvényre a Tudományegyetem várja az alap- és mesterképzős hallgatók, valamint a szakkollégisták jelentkezését is.

A meghívott előadók plenáris előadását követően a rendezvény műhely-tevékenységekkel folytatódik. A résztvevő hallgatók kutatási területükön rövid vitaindító előadásokat mutatnak be, melyet hosszabb moderált beszélgetés követ az adott témában. A konferencián díjakat is kiosztanak a rendezők a legjobb előadóknak, illetve a legaktívabb résztvevőnek is. A díjak odaítélésében a zsűri, illetve a közönség szavazata is számít. A konferencián való részvétel ingyenes.

A konferenciára jelentkezni lehet előadóként, vagy résztvevőként az atom.ubbcluj.ro/itf oldalon 2019. március 18.-ig, a részletekről ugyancsak ezen az oldalon lehet tájékozódni– tudtuk meg az intézmény közleménye által.

BBTE Interdiszciplináris Tehetségfórum 2018 – aftermovie

AFTERMOVIE!Harmadik alkalommal szervezte meg 2018. március 23. és 24. között a BBTE Interdiszciplináris Tehetségfórum elnevezésű diákkonferenciát a Babeş–Bolyai Tudományegyetem és a Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézet. 👇👇🎥 Tamás Rusz

Publicată de Babeş-Bolyai Tudományegyetem pe Joi, 12 aprilie 2018

A felvételek forrása: Facebook/ Babeş-Bolyai Tudományegyetem

Ne poți asculta și aici: