Megnyílt a regisztrációs felület a XXII. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferenciára

Idén május 23-26 között szervezik meg Kolozsváron a 42 szekcióban meghírdetett XXII. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferenciát.

Az ETDK biztosítja a reál- és humántudományok különböző területein romániai és külföldi felsőoktatási intézmények hallgatói számára, hogy összemérjék saját kutatási eredményeiket, szakmai tudásukat.

A konferenciára nevezni szándékozó egyetemi hallgatók 42 különböző szekció közül választhatnak reál- és humántudományi területeken belül. A jelentkezés online felületen történik március 10-ig az ETDK honlapján, ahol az információk mellett a meghirdetett szekciók is megtalálhatóak.

A kivonatokat és a tanári igazolást március 24-ig kérik a szervezőkhöz eljuttatni ugyancsak az online felületre belépve. A dolgozatok végleges változatát április 12-ig elektronikusan, április 17-19 között pedig személyesen lehet benyújtani – tudhattuk meg a Kolozsvári Magyar Diákszövetség (KMDSZ) közleményéből.

Az ETDK szervezői bizottsága az elmúlt évekhez hasonlóan a Kolozsvári Magyar Diákszövetség, a Babeş–Bolyai Tudományegyetem és a Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézet.

A felvételek forrása: Facebook/ Reál- és humántudományi ETDK

Ne poți asculta și aici: