Mario Camora, căpitanul CFR Cluj: „Vreau să rămân la Cluj şi vreau să fac o afacere”

Căpitanul CFR Cluj, Mario Camora, a declarat astăzi că intenționează să rămână la Cluj și se pregătește pentru obținerea cetățeniei.

„Am fost la ambasadă să scot documentele de care avem nevoie şi vreau cetăţenia, dar motivul principal nu a fost naţionala. Vreau să rămân la Cluj şi vreau să fac o afacere şi este bine pentru mine să fiu cetăţean român. Dacă am şansa să merg la naţională, sunt dispus, merg cu mare plăcere. Ţara asta mi-a dat totul. Dacă este nevoie de mine merg să ajut cu mare plăcere. Ştiu imnul, primele două strofe. Mă pregătesc, încet”, a spus Mario Camora, citat de Mediafax.

Portughezul joacă la CFR din 2011, e căsătorit cu o româncă, are aproape 300 de meciuri în Liga 1, banderola de căpitan al CFR-ului şi îndeplineşte cerinţele pentru a i se acorda cetăţenia română.

Născut la Samorra, în Portugalia, Camora a ajuns la CFR Cluj în 2011, liber de contract după ce se despărţise de Naval. A jucat constant bine în ultimii ani, s-a transformat într-un lider al vestiarului, iar la finalul lunii ianuarie a semnat prelungirea contractului care, acum, expiră în 2022.

1,2 milioane de euro valorează Mario Camora, care a oferit opt pase de gol în cele 35 de meciuri jucate pentru CFR Cluj în toate competiţiile acestui sezon.

Două titluri (2011/2012 şi 2017/2018), o Cupă a României (2015/2016) şi o Supercupă a României (2018/2019) sunt trofeele câştigate de Camora în România, singurele ale carierei începute la Valdevez.

Sursa foto: Facebook/CFR Cluj

X
X
X