Meteorologi: La Cluj, ninge până mâine, apoi vine gerul

Ninsorile continuă astăzi, iar cantitățile de precipitații vor crește după-amiază în tot județul Cluj, spun meteorologii. De mâine, vremea va deveni geroasă, cu minime care ajung la -10 grade Celsius.

„Ninge până mâine dimineață, când aceste ninsori se opresc și nopțile vor deveni reci. În 18,19 și 20 nu avem precipitații și o să fie rece noaptea și dimineața, chiar ger. O să avem și minus 10 grade, în general în zonele joase din județ. La Cluj-Napoca vor fi -8 grade”, a declarat Narcis Maier, șeful Serviciului Prognoză din cadrul Centrului Meteorologic Transilvania Nord.

Stratul de zăpadă depășea, în această dimineață, 20 de centimetri în majoritatea zonelor din județ: 25 cm în Cluj-Napoca, 18 în Dej, 28 la Huedin, iar în zona de munte stratul de zăpadă ajungea la 40-45 de centimetri.

Din cauza ninsorii, copiii din cinci sate nu merg, astăzi, la cursuri. Școala din comuna Bobâlna a fost închisă, iar copiii din alte patru sate din zona de munte nu vor putea ajunge, din cauza nămeților, la școlile din centrele de comună.

Sursa foto: pixabay.com

Te-ar mai putea interesa

X
X
X