Mihail, despre concertul de la Vatican: „Italienii au prins drag de noi, de proiectul ăsta”

Artistul Mihail, cunoscut în România mai ales pentru melodia „Mă ucide ea”, va fi acompaniat la concertul de Crăciun de orchestra simfonică și de corul de la Vatican.

El a fost invitat în acest an la concertul de la Vatican, care va avea loc în 15 decembrie, să cânte piesa „Who you are”. „Ținând cont că am avut succes cu piesa <Who You Are> în Italia și în toate topurile am fost number one și de-a lungul anului am fost în promo în Italia, am fost și la <Vocea Italiei>, și la <Che tempo che fa>, tot felul de emisuni, a avut piesa extrem de mare expunere și cumva italienii au prins drag de noi, de proiectul ăsta, de piesă. Ideea e că și lucrăm cu o echipă foarte bună în Italia”, a declarat Mihail pentru EBS Radio.

Mihail a fost invitat să cânte piesa „Who You Are” atât în finala emisiunii „The Voice”, cât și în cadrul emisiunii „Che Tempo Che Fa” a postului de televiziune Rai 1. Tot în această țară, artistul a ocupat locul I în Italian Airplay Charts și Italian Indie Charts, dar și în topul iTunes Italy.

Mihail – Who You Are (Acoustic)

Mihail – Who You Are (Acoustic) for Radio KissKiss! 🎧📻

Publicată de Radio KissKiss pe Luni, 23 aprilie 2018

Concertul anual de Crăciun de la Vatican, care este la cea de a 26-a ediție, va fi organizat în acest an în data de 15 decembrie.

De-a lungul anilor, la acest eveniment au fost invitați artiști ca Patti Smith, Bryan Adams, Al Bano, Tom Jones sau Lauryn Hill.

Ascultă aici declarația lui Mihail pentru EBS Radio:

 

Citește și: Artistul Mihail va cânta o piesă la concertul de Crăciun de la Vatican

Sursa foto: Facebook/Mihail Sandu

Ne poți asculta și aici: