Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra căsătorii, la doar patru zile după nuntă

Actorul american Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra căsătorii, după doar patru zile de la nuntă, potrivit unor documente depuse la o instanţă din Las Vegas.

Potrivit tmz.com, preluat de Mediafax, Nicolas Cage şi Erika Koike s-au căsătorit pe 23 martie, în Las Vegas, în aceeaşi zi în care au depus actele. Miercuri, însă, actorul a cerut în instanţă anularea căsătoriei, dar, deocamdată, nu se cunosc motivele.

Deși cei doi au preferat să își țină legătura departe de ochii publicului, existența unei relații între actor și cosmeticiană a fost confirmată în aprilie 2018. Atunci, Cage și Koike au fost văzuți împreună în Puerto Rico, unde actorul, în vârstă de 55 de ani, filma pentru o nouă peliculă.

Căsătoria cu Erika Koike a fost a patra pentru Nicolas Cage. Actorul a mai fost căsătorit cu actrița americană Patricia Arquette, între anii 1995 și 2001, cu Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, între august și noiembrie 2002, și cu fosta chelneriță Alice Kim, între 2004 și 2016.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără „Leaving Las Vegas/Părăsind Las Vegas-ul” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi „Wild At Heart/Suflet sălbatic” (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Sursa foto: imdb.com

Ne poți asculta și aici: