Nicole Kidman și Rihanna, în topul celor mai bine îmbrăcate staruri

Actrița australiană Nicole Kidman, cântăreața Rihanna, dar și actorul Donald Glover, cunoscut și sub pseudonimul muzical Childish Gambino, se numără printre cele mai bine îmbrăcate staruri de la Hollywood.

Topul a fost făcut de revista People și include mai multe nime, printre care și pe cel al actriței Lupita Nyong’o, premiată cu Oscar pentru rolul din filmul „12 years a slave”. Ea a fost descrisă de celebra publicație drept „o frumusețe inovatoare”, în timp ce Emma Stone, recompensată și ea cu un Oscar, pentru interpretarea din „La La Land” este descrisă ca „o romantică modernă”, arată Mediafax.

Actrița australiană Nicole Kidman, premiată cu Oscar pentru rolul din „The Hours” este „simbolul eleganței”, Emily Blunt este „regina stilului jucăuș”, iar actrița Tracee Ellis Ross, este, potrivit People, o avangardistă.

Cântăreața de muzică country Kacey Musgraves, surpriza de anul acesta a galei Grammy, unde a primit trofeul pentru cel mai bun album, pentru „Golden Hour”, este considerată simbolul nonconformismului, Rihanna are apariții care taie respirația, iar actrița Amber Heard este „bomba sexy”.

De asemenea, actrița Julia Roberts, recompensată cu premiul Oscar pentru rolul din „Erin Brockovich”, stăpânește la perfecție principiul „mai puțin înseamnă mai mult”.

În ceea ce privește starurile masculine, tânărul actor Timothee Chalamet, nominalizat la Oscar în 2018, pentru rolul din „Call Me by Your Name”, este considerat o vedetă care impune tendințe.

Donald Glover, cunoscut și ca Childish Gambino, interpretul hitului „This Is America”, care duminică a devenit prima piesă rap din istorie recompensată cu un premiu Grammy pentru cel mai bun cântec, popularizează stilul vintage, iar Jeff Goldblum este un „excentric”.