Patru persoane au fost arestate în Los Angeles, după ce locuințele mai multor vedete, precum Rihanna și Nicki Minaj, au fost sparte.

Patru persoane suspectate că fac parte dintr-o rețea specializată în spargerea locuințelor vedetelor au fost arestate la Los Angeles.

Informația despre arestarea suspecților a fost făcută publică de poliția din Los Angeles. Autoritățile cred că suspecții fac parte dintr-o grupare mai mare specializată în spargerea locuințelor vedetelor de la Hollywood: sportivi, actori, producători de film, informează tmz.com, citat de Mediafax.

Până acum au fost sparte locuințele cântărețelor Rihanna și Nicki Minaj și a jucătorului de baseball Yasiel Puig, dar polițiștii au reușit să obțină o listă cu numele unor viitoare victime, pe care apăreau și starul baschetului american LeBron James și actorii Viola Davis și Matt Damon.

Potrivit legislației din SUA, suspecții arestați sunt minori, doi cu vârste de 19 ani și unul de 18 ani. A mai fost arestată mama în vârstă de 34 de ani a unuia dintre tineri.

Într-o conferință de presă, reprezentanții poliției au mai spus că locuințele victimelor au fost alese și pe baza mesajelor publicate pe rețelele de social media, precum și a informațiilor privind turneele și călătoriile acestora.

Sursa foto: pixabay.com

Ne poți asculta și aici: