Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Peste 300 de elevi au circulat cu autobuzele școlare în prima zi. CTP a decis să suplimenteze numărul mijloacelor de transport

Compania de Transport Public Cluj a decis să suplimenteze locurile în autobuzele destinate elevilor, pe două rute, unde interesul este mare.

Transportul elevilor cu autobuze speciale este un proiect pilot, care va dura 45 de zile.

Începând de astăzi, CTP Cluj a suplimentat locurile în autobuzele școlare destinate elevilor. Astfel, pe cele mai circulate rute, cu plecare din Primăverii, cartierul Mănăștur, și IRA, cartierul Mărăști, CTP a introdus autobuze mai spațioase, cu 46 de locuri, în locul celor care aveau doar 30 de locuri.

Marți, în prima zi în care au circulat autobuzele speciale pentru elevi, peste 300 de copii și adolescenți care învață la școlile din centru au folosit aceste mijloace de transport în comun.

UPDATE

Primăria și Compania de Transport Public au anunțat că va fi introdus un autobuz suplimentar pe ruta Mărăști-centru, având în vedere numărul mare de elevi. Este vorba despre traseul IRA – Expo Transilvania – Aurel Vlaicu – Arte Plastice – Crinului – Someș – Constanța (Str. Constanța – Liceul Nicolae Bălcescu/str. Argeș – Liceul Avram Iancu/str. Onisifor Ghibu).

Citește și:
Autobuzele speciale pentru elevi vor circula la Cluj din acest an școalar. Care sunt traseele

Premieră la Cluj: Au fost puse în circulație autobuzele speciale pentru elevi

Text și foto: Ovidiu Cornea

Te-ar mai putea interesa

X
X
X