Peste 50 de firme din industria filmului și designului industrial vor spații în Cluj Innovation Park. Vor fi create 300 de locuri de muncă

Peste 50 de firme sunt interesate să își deschidă afaceri în Cluj Innovation Park. Acestea vor înființa aproape 300 de noi locuri de muncă.

Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative are peste 13.000 de metri pătrați

Anunțul a fost făcut de directorul Cluj Innovation Park, Alexandru Coroian, care a participat ieri la ședința Consiliului Local Cluj-Napoca, în care s-a aprobat regulamentul de organizare şi funcţionare a parcului.

„Este un interes mare din partea investitorilor, din zona de film, design industrial, proiectare şi traducere. Mizăm pe faptul că într-un an de zile vom ocupa toate spaţiile disponibile şi vom găzdui peste 50 de firme, din ţară şi străinătate, care vor crea aproape 300 de noi locuri de muncă”, a declarat Alexandru Coroian, citat de Mediafax.

CREIC dispune și de o hală studio de 629 metri pătrați

Cluj Innovation Park este un proiect dezvoltat cu fonduri europene de Primăria Cluj-Napoca, început în anul 2014, și care se întinde pe 18 hectare. În cadrul acestuia vor fi amenajate birouri, ateliere de creație, spații de producție, dar o hală studio de 629 metri pătrați. În Cluj Innovation Park vor funcționa două structuri: Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC) şi Centrul Tehnlogie, Evoluţie, Antreprenoriat, Microîntreprinderi (TEAM).

Sursa foto: Facebook/Cluj Innovation Park

Ne poți asculta și aici: