Polei pe drumurile din județ. Drumarii clujeni au intervenit cu material antiderapant și sare

La nivelul judeţului Cluj circulaţia rutieră se desfășura normal în această dimineață. Precipitaţiile sub formă de ninsoare căzute în ultimele 24 de ore au fost scăzute, dar din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopţii, mai multe drumuri judeţene erau acoperite de polei.

Astfel, în cursul zilei de marţi, 20 noiembrie, s-a acţionat pe 25 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate în zonele Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 9 utilaje, potrivit Consiliului Județean Cluj, care se ocupă de deszăpezirea drumurilor din județ.

Tot în aceste zone, în cursul acestei dimineţi s-a acţionat pe 4 drumuri judeţene, cu un utilaj. În urma acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 43 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

În ceea ce privește zona Turda, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a intervenit pe doar 2 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu un utilaj, fiind  folosită o cantitate de 9 tone de material antiderapant.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în ultimele 12 ore s-au efectuat revizii pe 3 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu un autovehicul.