Polei pe mai multe drumuri județene din Cluj. Drumarii au folosit aproape 400 de tone de material antiderapant

În județul Cluj nu există în această dimineață drumuri închise sau blocate, dar pe multe sectoare se circulă în condiții de iarnă. Din cauza temperaturilor negative s-a format polei pe multe drumuri județene.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean (CJ) Cluj, în ultimele 24 de ore s-a acționat cu utilaje care au împrăștiat material antiderapant în mai multe zone în ale județului.

În zonele Huedin, Gilău și Gherla, peste 30 de utilaje au intervenit pe mai bine de 60 de sectoare de drumuri și au folosit 279 de tone de material antiderapant. În zona Turda, în această dimineață se acționa pe 7 drumuri cu 4 utilaje, după ce ieri s-a intervenit pe 12 drumuri. În total, drumarii au utilizat 100 de tone de material antiderapant.

„Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de luni, 7 ianuarie a.c., s-a intervenit pe 4 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 2 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 16 tone de material antiderapant, inclusiv sare”, anunță reprezentanții CJ Cluj, care susțin că se lucrează în continuare pentru îndepărtarea stratului de zăpadă de pe carosabil şi pentru combaterea fenomenului de polei.

Sursa foto: Consiliul Județean Cluj

X
X
X