Premierul Viorica Dăncilă a numit-o pe Mihaela Triculescu în funcția de președinte ANAF

Premierul Viorica Dăncilă a semnat decizia de numire a Mihaelei Triculescu în funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), după revocarea lui Ionuț Mișa.

„Premierul Viorica Dăncilă a semnat astăzi Decizia de numire a doamnei Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experiență în mediul privat, în funcția de președinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat. Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici”, precizează reprezentanții Guvernului într-un comunicat de presă remis Mediafax.

Mihaela Triculescu este economist care în ultimii trei ani a fost practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii.

„Noul președinte ANAF este licențiat în economie și absolvent al studiilor de master disciplina <Analiză, diagnostic și evaluarea afacerilor> la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe Economice. Decizia de numire intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial”, a adăugat sursa citată.

Decizia șefului Executivului vine după ce Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, i-a cerut premierului revocarea din funcția de preşedinte al ANAF a lui Ionuț Mișa.

Sursa foto: gov.ro

Ne poți asculta și aici: