Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Președintele american Donald Trump, nominalizat la premiile Zmeura de Aur 2019

Președintele american Donald Trump a fost nominalizat la premiile Zmeura de Aur 2019, dedicate celor mai proaste prestații din cinema, pentru aparițiile sale în înregistrări de arhivă incluse în două documentare.

Potrivit The Hollywood Reporter, citat de Mediafax, Trump – care a câștigat o Zmeură de Aur în 1991, pentru partitura secundară din filmul „Ghosts Can’t Do It” – este nominalizat anul acesta în categoria „cel mai prost rol principal masculin”, pentru imaginile de arhivă din documentarele semnate de Dinesh D’Souza „Death of a Nation” și Michael Moore „Fahrenheit 11/9”.

În aceeași categorie au mai fost nominalizați Johnny Depp („Sherlock Gnomes”), Will Ferrell („Holmes & Watson”), John Travolta („Gotti”) și Bruce Willis („Death Wish”).

Președintele american este nominalizat anul acesta și la premiul Zmeura de Aur pentru cel mai nefericit cuplu pe marele ecran.

Și prima doamnă a americii, Melania Trump, a fost nominalizată la un premiu Zmeura de Aur 2019, pentru apariția sa în imagini de arhivă în documentarul „Fahrenheit 11/9”.

Anul acesta, la premiul Zmeura de Aur pentru cel mai prost film au fost nominalizate „Gotti”, „The Happytime Murders”, „Robin Hood”, „Winchester” și „Holmes & Watson”.

De asemenea, Melissa McCarthy („The Happytime Murders” și „Life of the Party”), Jennifer Garner („Peppermint”), Amber Heard („London Fields”), Helen Mirren („Winchester”) și Amanda Seyfried („The Clapper”) concurează la premiul Zmeura de Aur pentru cel mai prost rol principal feminin, în timp ce în categoria dedicată partiturilor secundare feminine au fost selectate, pe lângă Melania Trump, Kellyanne Conway („Fahrenheit 11/9”), Marcia Gay Harden („Fifty Shades Freed”), Kelly Preston („Gotti”) și Jaz Sinclair („Slender Man”).

Etan Cohen („Holmes & Watson”), Kevin Connolly („Gotti”), James Foley („Fifty Shades Freed”), Brian Henson („The Happytime Murders”) și Michael și Peter Spierig („Winchester”) sunt nominalizați la Zmeura de Aur pentru cel mai prost regizor.

Anul trecut, animația „The Emoji Movie”, de Tony Leondis, a fost premiată cu Zmeura de Aur pentru cel mai prost film.

Cea de-a 39-a ediție a galei premiilor Zmeura de Aur (Razzie Awards) va avea loc cu o zi înainte de ceremonia Oscarurilor, pe 23 februarie.

Nominalizații și câştigătorii premiilor Zmeura de Aur sunt votați online de cei aproximativ 1.000 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, din 24 de state, care pot achiziţiona un statut de membru pentru suma de 40 de dolari. Gala Zmeura de Aur a fost înființată, potrivit creatorilor ei, ca un „antidot” la ceremonia Oscar, iar prima ei ediție a avut loc pe 31 martie 1981.

Sursa foto: whitehouse.gov

X
X
X