Proiecții speciale, la Cluj, cu primul episod din sezonul final al Games of Thrones. Vizionări vor avea loc în localuri, dar și la FSPAC

Startul noului sezon și ultimul din faimosul serial Games of Thrones face valuri la Cluj.

Proiecții speciale au loc în această seară, de la ora 20.00, în mai multe localuri din oraș, dar și la Facultatea de Științe Politice și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Acesta este doar unul dintre evenimentele speciale pe care facultatea le organizează de-a lungul anului universitar.

„Avem în plan să facem astfel de proiecții tot sezonul. Dorim să oferim tuturor membrilor comunității FSPAC activități prin care să se simtă bine la noi la facultate și cu care să asocieze facultatea noastră, fără să fie exclusiv educaționale. Am avut târg de cariere săptămâna trecută, am organizat Secret Santa, avem seara de colinde sau evenimente prin care vedem, de exemplu, reclamele de la Super Bowl”, a declarat pentru EBS Radio Dorin Spoaller, cadu didactic asociat în cadrul facultății.

Astăzi a fost dat startul ultimului sezon, al optulea al serialului Games of Thrones, care va fi unul mai scurt, cu doar șase episode.

Primul episod a fost difuzat în această dimineață, iar postul de televiziune care îl produce îl va relua de la ora 20.00.

Ovidiu Cornea

Sursa foto: Facebook/Game of Thrones

Ne poți asculta și aici: