România-Țara Galilor 2-0. Naționala de tineret face un pas decisiv la Cluj pentru calificarea la Euro

România a câștigat cu 2-0 partida disputată la Cluj-Napoca împotriva Țării Galilor și este foarte aproape de calificarea la Campionatul European.

Golurile echipei de tineret a României au fost marcate de Man, în minutul 55, și de Pușcaș, în minutul 71. Un record de spectatori a fost stabilit pe stadionul „Dr Constantin Rădulescu”: 12.588. Astfel, partida din Cluj a adunat cel mai mare număr de spectatori din preliminariile turneelor finale din ultimii 30 de ani ale naționalei de tineret.

După acest meci, România adună 21 de puncte și ocupă primul loc al grupei, din care mai fac parte Bosnia-Herțegovina, Elveția, Țara Galilor și Liechtenstein. Campionatul European va fi găzduit anul viitor de Italia și San Marino.

Se vor califica direct la Euro câștigătoarele celor nouă grupe, dar și patru dintre cele mai bune ocupante ale locurilor secunde.

Ca să se califice direct, de pe primul loc al grupei, România are nevoie de încă un punct, în meciul pe care îl vor disputa tricolorii marți, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Sursa foto: frf.ro

Ne poți asculta și aici: