Se fac ultimele finizaje pe strada Regele Ferdinand și arterele adiacente

Proiectul de modernizare a străzii Regele Ferdinand și a arterelor adiacente va fi încheiat până la finalul săptămânii viitoare.

Lucrările la scuarul de vizavi de Prefectura Cluj au ajuns la un stadiu de 95%, iar la primul tronson al străzii Tipografiei se fac ultimele finisaje, potrivit autorităților.

La arterele Ferdinand și Emile Zola, intrervențiile au fost încheiate încă din vară, după care a fost finalizată și strada Emil Pușcariu.

„Scuarul este aproape gata. Se mai lucrează doar la sistemul electric, la stâlpi și la montarea elementelor de iluminat public. În rest majoritatea lucrărilor sunt gata și în următoarea săptămână se închid lucrările din zonă. Se aduce o modernizare a zonei, o conservare a zonei istorice, un spațiu pietonal mai mare și mai prietenos, de asemenea, aducem și spații verzi și, practic, am ridicat această zona la nivelul anului 2020”, a precizat la EBS Radio viceprimarul Dan Tarcea.

Valoarea lucrărilor la strada Regele Ferdinand și la arterele adiacente, Emile Zola, Sextil Pușcariu și Tipografiei, tronsoanele 1 și 3, ajunge la peste 18 milioane de lei, din care majoritatea sunt bani europeni.

 

Ovidiu Cornea

 

Ne poți asculta și aici: