Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Sean „Diddy” Combs a donat un milion de dolari pentru deschiderea unei școli în Bronx

Rapperul american Diddy a donat un milion de dolari pentru deschiderea unei școli în Bronx, New York.

Sean „Diddy” Combs a donat bani pentru a deschide o școală în Bronx, New York.

Rapperul dorește să le ofere copiilor din acest cartier o șansă la educație și la un viitor mai bun, potrivit agenției Associated Press, citată de Mediafax.

Rețeaua Capital Preparatory Schools va inaugura noua școală în septembrie anul viitor, iar aici vor învăța 160 de elevi. Scopul proiectului însă acela de a atrage 650 de elevi din grupa de vârstă 11-12 ani pe parcursul a 11 ani. Școală va oferi educație gratuită pentru copii începând din clasa a VI-a, până în a clasa a XII-a.

Diddy, este foarte implicat în promovarea proiectelor educaționale și a contribuit la deschiderea a două alte școli din rețeaua Capital Preparatory, în Harlem, New York, și Bridgeport, Connecticut. „Provin din același mediu în care acești copii trăiesc zilnic. Înțeleg importanța accesului la o educație bună și rolul definitoriu pe care aceasta îl joacă în viitorul unui copil”, a spus rapperul.

În 2016, acesta a mai donat un milion de dolari Universității Howard din Washington, care a instituit o bursă cu numele artistului. Anul acesta, Sean Combs s-a situat pe locul al doilea în topul Forbes al celor mai bogați rapperi, cu un venit net de 825 de milioane de dolari.

Sursa foto: Wikipedia