Sebastian Stan îl va înlocui pe Chris Evans în producția „The Devil All the Time”

Actorul de origine română Sebastian Stan va juca în producția Netflix „The Devil All the Time”, în locul lui Chris Evans.

Actorul Chris Evans, coleg de platou cu Sebastian Stan în franciza „Captain America”, a trebuit să renunțe la proiectul Netflix din cauza programului foarte încărcat, potrivit variety.com, citat de Mediafax .

În acest lungmetraj vor mai juca Tom Holland, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, Riley Keough și Bill Skarsgard.

Filmul este o adaptare a romanului omonim lansat de scriitorul Donald Ray Pollock în 2011. Acțiunea este situată într-un oraș fictiv, Knockemstiff, din Ohio, unde izbucnește „o furtună de credință, violență și izbăvire”.

Sebastian Stan, născut la Constanța, este cel mai popular actor român care a reușit să se impună în industria de film americană. Stan a jucat în „Marțianul”, nominalizat la șapte premii Oscar, alături de Matt Damon, dar și în „Lebăda Neagră”, alături de Natalie Portman, Mila Kunis și Vincent Cassel. El a jucat și în musical-uri pe Broadway, dar și în serialul american „Gossip Girl” sau în lungmetrajul „I, Tonya”.

Rolul din „Captain America”, Bucky Barnes/The Winter Soldier, l-a reluat și în franciza „Avengers”.

Sursa foto: Facebook/Sebastian Stan