VIDEO | Bad Boys III intră în producție, iar anunțul a fost făcut chiar de protagoniștii filmului, Will Smith și Martin Lawrence

Will Smith și Martin Lawrence, personajele principale din franciza Bad Boys, au anunțat pe Facebook că încep filmările la cel de al treile film din serie.

Bad Boys for Life va ajunge în cinematografe în anul 2020 și va relua aventurile celor doi detectivi din Miami, Mike Lowrey, interpretat de Will Smith și Marcus Burnett, interpretat de Lawrence. În total, până acum, franciza a strâns peste 400 de millioane de dolari.

Primul film din serie, Bad Boys, o comedie plină de acțiune, a apărut în anul 1995 și a fost un succes de box office, având încasări de peste 141 de milioane de dolari. Pelicula a fost urmată în anul 2013 de Bad Boys II, care a avut încasări de 273,3 millioane de dolari. Ambele filme au fost regizate de Michael Bay.

Bad Boys for Life va fi regizat de Adil El Arbi și Bilall Fallah.

Mai mult, un serial bazat pe seria Bad Boys este în producție. Acesta se va numi L.A.’s Finest, iar în rolurile principale au fost distribuite Gabrielle Union în rolul lui Sydney “Syd” Burnett, sora detectivului Marcus Burnett, care a apărut și în Bad Boys II, și Jessica Alba.

Puteți să vedeți vedeți video-ul pe pagina de Facebook a actorului Will Smith