Spectacolul de artificii de Revelion se mută în Piața Avram Iancu

Clujenii care vor să petreacă Revelionul din acest an în centrul orașului vor trebui să se împartă între două locații: Piața Unirii și Piața Avram Iancu.

Noutatea din acest an este că spectacolul de artificii programat la trecerea dintre ani va avea loc în Piața Avram Iancu și nu în Piața Unirii, cum s-au obișnuit clujenii.

„Așa cum s-a întâmplat și de 1 Decembrie, în noaptea de Revelion vom organiza spectacolul de artificii în Piața Avram Iancu, având în vedere că în Piața Unirii se lucrează la biserica Sfântul Mihail. Cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ne-au recomandat să îl organizăm în Piața Avram Iancu. Distanța nu este foarte mare între cele două piețe și avem încredere că persoanele care vor să urmărească focul de artificii nu vor fi opriți doar de faptul că se va ține în Piața Avram Iancu”, a declarat Iulia Perșa, purtător de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca.

Revelionul 2019 va debuta în Piața Unirii, cu concertul trupei Hora, programat luni, 31 decembrie, de la ora 22.00. De la ora 23.00, pe scenă va urca trupa rock Cargo. După aceea clujenii dornici să vadă tradiționalul foc de artificii de la cumpăna dintre ani vor merge în Piața Avram Iancu.

După încheierea spectacolului de artificii, petrecerea de Revelion din centru va continua cu concertul Arpy & Zip Band, programat la 15 minute după mie zul nopții în Piața Unirii.

Ca în fiecare an, Primăria va pune la dispoziția celor care își vor petrece Revelionul în centrul orașului, 700 de sticle de șampanie.

Ovidiu Cornea

Ne poți asculta și aici: