Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Startup Europe Summit Cluj | Tinerii interesați să înceapă o afacere în domeniul tehnologiei pot afla cum să obțină finanțare directă de la UE

Cel mai amplu eveniment dedicat startup-urilor, organizat anual de către Comisia Europeană, are loc astăzi și mâine la Cluj-Napoca.

Startup Europe Summit reunește în oraș co-fondatori ai unor companii de renume mondial, reprezentanți ai Comisiei Europene, dar și tineri intersați să pună pe picioare o afacere în domeniul tehnologiei.

La eveniment este prezent și comisarul european pentru digitalizare, Maryia Gabriel.

„Vor fi prezentate mijloace, unelte concrete de care pot beneficia aceste startup-uri din domeniul tehnologiei, atât din partea Comisiei Europene și din partea guvernelor țărilor din Uniunea Europeană, cât și pe zona de fonduri de investiții și diverse alte tipuri de finanțări. Tipurile de startup vizate fiind cele din domeniul tehnologic, din domeniul inovativ”, de declarat pentru EBS Radio managerul clusterului Transilvania IT, Bianca Muntean

Pe lângă prezentările din cadrul secțiunii principale, Startup Europe include și numeroase evenimente conexe, pe teme precum dezvoltarea produselor IT pentru piața internațională sau impactul inteligenței artificiale asupra unei afaceri.

Ovidiu Cornea

X
X
X