Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Taylor Swift a fost desemnată pentru a patra oară artista anului la gala American Music Awards

Taylor Swift a luat acasă nu mai puțin de patru premii. Cântăreața americană a devenit, de altfel, artista care a primit cele mai multe premii din istoria galei American Music.

Taylor Swift a fost desemnată pentru a patra oară artistul anului la gala American Music Awards. Ea a concurat la această categorie cu Drake şi Post Malone, artistul pop britanic Ed Sheeran şi trupa rock Imagine Dragons, potrivit agenției Reuters, citată de Mediafax.

Artista de 28 de ani a mai primit anul acesta premiile pentru cea mai bună artistă pop, cel mai bun turneu şi cel mai bun album. Este vorba de albumul „Reputation”, care a avut cele mai mari vânzări în Statele Unite ale Americii în 2017.

Printre ceilalți câștigători ai galei American Music Awards 2018 s-au mai numărat Cardi B, numită cel mai bun artist hip-hop/rap, Camila Cabello – cel mai bun artist debutant şi cel mai bun videoclip („Havana”, cu Young Thug), Post Malone – cel mai bun artist pop/rock și Carrie Underwood – cea mai bună artistă country, care este cel de al 13-lea premiu American Music pentru cântăreaţă.

BTS a devenit prima trupă coreeană care obține un trofeu American Music, fiind desemnată câştigătoare în categoria dedicată artiştilor sociali.

American Music Awards sunt decernate în urma unui sondaj la care participă publicul din SUA și au fost înființate în anul 1973.

Sursa foto: taylorswift.com