Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Tom Cruise amână filmările pentru „Top Gun 2” pentru a învăța să piloteze avioane de vânătoare

Actorul american Tom Cruise a decis să amâne filmările pentru continuarea peliculei „Top Gun 2” pentru că vrea să învețe să piloteze avioane de vânătoare.

Actorul de 56 de ani, celebru pentru faptul că insistă să-și facă singur cascadoriile, vrea să învețe să piloteze avioane de vânătoare, aparate care vor fi folosite în pelicula „Top Gun: Maverick”, potrivit Mediafax.

Tom Cruise are licență de pilot, însă nu și pentru areonave de luptă. Actorul este cunoscut pentru faptul că a escaladat Burj Khalifa din Dubai în filmul „Mission Impossible: Ghost Protocol” și că a învățat să facă o săritură complicată cu parașuta pentru „Mission Impossible: Fallout”.

Pentru ca actorul să poată învăța tehnicile de pilotare a avioanelor de vânătoare, filmările pentru „Top Gun 2” ar putea fi amânate cu mai multe luni.

În 2017, filmările pentru „Mission Impossible 6” au fost suspendate timp de șapte săptămâni, pentru că Tom Cruise și-a rupt un picior în timp ce făcea o cascadorie.

„Top Gun: Maverick” este programat pentru lansare pe 26 iunie 2020 și este regizat de Joseph Kosinski.

Filmul „Top Gun”, regizat de Tony Scott și care a apărut pe ecrane în anul 1986, a avut încasări de 350 de milioane de dolari la nivel mondial.

Sursa foto: Facebook/Tom Cruise

X
X
X