UBB scoate la concurs peste 3.300 de locuri la buget și cu taxă, la liniile de studiu în germană și maghiară

Peste 3.300 de locuri au fost scoase la concurs la Universitatea Babeș-Bolyai, la nivel de licență, pentru cei care doresc să studieze în limbile germană și maghiară.

Absolvenţii de liceu care vor să studieze în limba germană au, astfel, posibilitatea de a opta pentru unul dintre cele 164 de locuri bugetate și 350 de locuri cu taxă scoase la concurs.

În noul an universitar, UBB oferă studenților nouă specializări în limba germană la nivel de licență și alte cinci specializări la nivel master, la care candidații pot opta pentru unul dintre cele 69 de locuri bugetate și 119 locuri cu taxă scoase la concurs.

Pentru candidații care doresc să studieze la una dintre cele 72 de specializări de licenţă existente în limba maghiară, UBB pune la dispoziție peste 1.100 de locuri bugetate și peste 1.730 de locuri cu taxă la nivel licență, la formele de învățământ cu frecvență și la distanță. De asemenea, la linia maghiară se scot la concurs peste 490 de locuri bugetate și peste 1.000 de locuri cu taxă la nivel master.

Perioada de admitere pentru noul an universitar este cuprinsă între 16 și 31 iulie 2019.

Ne poți asculta și aici: