VIDEO | Inedit! Orchestra Gărzii Regale de la Palatul Buckingham a interpretat piesa „Bohemian Rhapsody”

Palatul Buckingham a omagiat muzica trupei Queen după succesul pe care filmul „Bohemian Rapsody” l-a avut la Globurile de Aur.

Garda Regală de la palatul Buckingham din Londra a celebrat Globurile de Aur obținute de „Bohemian Rapsody” interpretând piesa care a dat titlul filmului, spre suprinderea turiștilor, arată Mediafax. Garda a interpretat piesa trupei Queen, la câteva ore după ce producția a primit două dintre cele mai importante Globuri de Aur: pentru cel mai bun actor într-o dramă, Rami Malek, și pentru cel mai bun film-dramă.

https://www.youtube.com/watch?v=yhfuZ89pVts&feature=youtu.be

„Bohemian Rapsody” a fost lansată în 1975 și este al treilea cel mai bine vândut hit din istoria Marii Britanii.

După ce acordurile piesei Queen s-au încheiat, orchestra a interpretat tema muzicală din serialul „Urzeala Tronurilor”, moment legat, de asemenea, de premiile Globurile de Aur. Actorul britanic Richard Madden, care a jucat în celebrul serial, a câștigat un Glob de pentru un rol interpretat în producția „Bodyguard”.

Cu toate că nu este un lucru obișnuit, garda interpretează din când în când adaptări ale unor piese populare, pentru a marca o ocazie specială. În luna iulie 2018, militarii au interpretat piesa trupei ABBA „Dancing Queen”, în săptămâna în care a fost lansată pelicula „Mamma Mia! Here We Go Again”, iar în luna august s-au auzit acordurile cântecului „Respect”, în onoarea regretatei Aretha Franklin.

Sursa foto: royal.uk

Te-ar mai putea interesa

X
X
X