Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Zborul București-Cluj al companiei Wizz Air, suspendat din 26 octombrie

Zborul București-Cluj al companiei Wizz Air va fi suspendat începând din data de 26 octombrie. Compania susține că această rută „nu a funcționat potrivit așteptărilor noastre”.

„Ca o practică normală în industria aviatică, frecvențele de zbor se modifică în funcţie de sezon şi de performanţa rutelor. Wizz Air monitorizează în mod constant performanța rutelor sale pentru a permite celor mai populare servicii să aibă cele mai mici prețuri posibile. Cursa internă Wizz Air de la București la Cluj-Napoca va fi întreruptă după data de 26 octombrie 2018, deoarece nu a funcționat potrivit așteptărilor noastre și, prin urmare, rețeaua Wizz din România trebuie optimizată. Capacitatea suplimentară va fi alocată altor rute în perioada următoare, deoarece evaluăm mereu noi oportunități care pot răspunde cel mai bine nevoilor clienților noștri”, au declarat pentru EBS Radio reprezentanții companiei.

Potrivit acestora, pasagerii care și-au făcut rezervări pot fi reprogramați gratuit pe zboruri alternative Wizz Air, pot primi înapoi valoarea integrală a biletului plătit sau pot primi 120% credit din rezervarea originală în contul Wizz.

„Suntem convinși că vor reveni probabil în viitor pe acest zbor și suntem în discuții și cu alte companii pentru zborul Cluj-București. Aceasta este cea mai bună destinație pe care o avem, urmată de Londra”, a declarat pentru EBS Radio David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Cluj-Napoca.

Zborul București-Cluj a fost lansat de Wizz Air în iulie 2016, pe un segment pe care Tarom deținea monopolul. Prețurile oferite de compania low-cost porneau de la 39 de lei. Wizz Air a transportat anul trecut 1,8 milioane de pasageri pe rutele sale din Cluj-Napoca, cu 31% mai mulți decât în 2016.

Zboruri spre București Otopeni de la Cluj-Napoca sunt operate și de compania low-cost Blue Air, dar și de Tarom.

Sursa foto: Facebook.com/wizzaircom

X
X
X