A fost lansat primul teaser la Wicked: Part One. O regăsim pe Ariana Grande în rolul Glinda

Wicked: Part One va fi în cinematografe din 24 noiembrie 2024, iar producătorii au lansat deja primul teaser şi poster. După două decenii cât s-a menţinut printre cele mai îndrăgite  musical-uri, Wicked își anunţă călătoria mult așteptată pe marele ecran ca pe un eveniment cinematografic spectaculos, după cum anunţă publicaţia broadwayworld.com.

 

Pelicula Wicked: Part One îi are în rolurile principale pe Cynthia Erivo în rolul Elphaba și pe Ariana Grande în rolul Glinda. Li se alătură Jonathan Bailey – FiyeroEthan Slater – Boq Michelle Yeoh – Madame Morrible și Jeff Goldblum – Vrăjitorul. Marissa Bode o va interpreta pe Nessarose, sora mai mică a lui Elphaba. Distribuția de personaje îi mai include pe Pfannee și ShenShen, interpretați de nominalizatul la Emmy Bowen Yang (Saturday Night Live) și Bronwyn James (Harlots), dar și un nou personaj creat pentru film, Miss Coddle, interpretat de nominalizatul Tony Keala.

Sursa foto: https://www.broadwayworld.com/

 

O dată cu primul teaser a fost lansat și afișul noului film, prezentându-i pe Grande și Erivo costumate şi cu trupurile lor formând un „W” pentru Wicked.

Wicked: Part One va avea premiera în aceeași zi în care Disney va lansa Moana 2. A doua parte a filmului a fost programată pentru 26 noiembrie 2025 şi va include şi două melodii noi.

Înainte de Dorothy, înaintea casei zburătoare și înaintea drumului de cărămidă galbenă, au fost Elphaba și Galinda. Născută cu pielea verde-smarald, Elphaba este inteligentă, înflăcărată, neînțeleasă și posedă un talent extraordinar. În anumite circumstanţe, cele două uită de rivalitate şi devin…prietene”, o poveste despre curaj şi prietenie ce va fi lansată de Ziua Recunoştinţei.

 

Ne poți asculta și aici: