Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca. Care sunt surprizele

Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca. Acesta își deschide porțile la finalul săptămânii viitoare, pe 18 noiembrie. Piața Unirii va deveni, timp de 45 de zile, gazda relaxării, a luminițelor, veseliei, cadourilor, și a poveștilor la gura sobei – spun organizatorii. Clujenii vor avea parte de concerte și momente artistice, vor putea alege daruri de la producătorii locali prezenți în cele 86 de căsuțe și vor putea admira orașul dintr-o roată panoramică.

Iată ce anunță organizatorii:

CONCERTE: 45 de zile de concerte în Piața Unirii. Pe scenă vor urca Voltaj, Direcția 5, Alexandra Ușurelu, Iuliana Beregoi, Școala de Muzică Voltaj Academy, Școala de Muzică The Beat, Armonia Music și mulți alții.
TRAMVAIUL LUI MOȘ CRĂCIUN: și anul acesta revine tramvaiul Moșului – după-amiaza și seara, pe linia 101, Gară – Bucium.
CĂSUȚA LUI MOȘ CRĂCIUN:  din 1 decembrie și până pe 23 cei mici vor meșteri o mulțime de lucrușoare.
CUTIA DE SCRISORI A LUI MOȘ CRĂCIUN:  în așteptarea micilor sau marilor dorințe, organizatorii au pregătit o cutie specială pentru scrisorile dedicate Moșului.
ROATA PANORAMICĂ: zona centrală a Clujului poate fi admirată de la o înălțime de 30 de metri din spectaculoasa roată.
CARUSELUL: cei mici sunt așteptați cu veselie la caruselul care nu lipsește nici el în acest an de la târg.
BUNĂTĂȚI: 86 de căsuțe cu bunătăți și cadouri de la producători locali îi așteaptă pe trecători.
POVEȘTILE LA GURA SOBEI: în fiecare duminică de la ora 18:00, poveștile prind viață în jurul sobei, la teatru de păpuși împreună cu Urbannect și Magic Puppet, fix lângă bradul din Piața Unirii.
AMR-ul Târgului: în fiecare zi pe poarta dinspre Bulevardul Eroilor va apărea un mesaj, o provocare a zilei care sigur merită fotografiată și postată.

Ne poți asculta și aici: