CONCURS. Asculți EBS Radio și câștigi (13-17 februarie)

Asculți EBS Radio și câștigi! Între 13 și 17 februarie fii pe fază la #TheBreakfastShow, prinde semnalul de concurs, răspunde corect pe pagina noastră de Facebook la întrebarea adresată pe post și pregătește-te să fii răsplătit.

E unde trăiești. E unde câștigi. EBS Radio îți e alături zi de zi. Muzica bună, informațiile esențiale, buna dispoziție și apropierea față de comunitate sunt ingredientele care ne aduc, în fiecare oră, în fața a mii de ascultători. E timpul să îi premiem pe cei mai norocoși dintre ei.

De Ziua Internațională a Radioului dăm startul unei săptămâni cu premii și surprize. Ascultă EBS Radio, prinde întrebarea dimineții și fii gata să câștigi!

5 dimineți, 5 parteneri EBS cu premii pentru tine. Asculți EBS Radio și câștigi!

Ce ai de făcut? E simplu:

1.     Ascultă EBS Radio, prinde semnalul de concurs și fii atent la întrebarea adresată de Angel Rusu la emisiunea #TheBreakfastShow, între orele 7-10.
2.     Intră pe pagina noastră de Facebook, răspunde la întrebarea pe care ai auzit-o pe post, iar noi te premiem.

Ce punem la bătaie? Alături de partenerii noștri am pregătit premii care să te bucure în luna iubirii: de la cazare premium în inima orașului, la un răsfăț culinar delicios, pachete de relaxare la spa, servicii de design sau lemn nobil pentru casa visurilor tale. Am adus alături de noi companii de elită din Cluj – totul pentru a te ajuta să descoperi într-un nou mod comunitatea, așa cum o promovăm noi zi de zi.

Parteneri: Radisson Blu Cluj, Sun Garden Resort Cluj, Transylvania Steak
House, Vfloor, ROMB

Luni, 13 februarie: voucher Radisson Blu Cluj – cazare și răsfăț cu mic dejun în inima orașului
Marți, 14 februarie: voucher ROMB 360 în valoare de 2.000 de euro pentru servicii design & implementare
Miercuri, 15 februarie: 4 vouchere duble de acces la centrul spa din incinta Sun Garden Resort
Joi, 16 februarie: voucher în valoare de 150 de euro la Vfloor
Vineri, 17 februarie: voucher în valoare de 300 de lei pentru degustarea unor preparate savuroase la Transylvania Steak House

*Asculți EBS Radio și câștigi!* Alte informații vei găsi pe site-ul nostru, dar și pe paginile EBS de pe rețelele de socializare – Facebook și Instagram.

REGULAMENT.

Ne poți asculta și aici: