Guess who’s back? Eminem a lansat cel de-al 62-lea single – Houdini

Eminem a revenit în lumina reflectoarelor cu o nouă piesă care a strâns recenzii negative în SUA, concluzionându-se că rapperul “pierde magia”. Totuşi, în Marea Britanie cântecul este pe cale să devină “cel mai rapid single al anului”, întrecând pe oricine, inclusiv pe Taylor Swift.

Credit foto: eminem.news

Într-o singură săptămână, Houdini a devenit cea mai difuzată piesă din Marea Britanie  – noua melodie a lui Eminem este una destul de comercială, care se bazează pe linia melodică a binecunoscutei Abracadabra de la Steve Miller Band. “Mai mult decât orice a lansat Eminem în ultimii ani, Houdini se întoarce la începuturile sale.Eminem revine la stilul său de glume stânjenitoare, caricaturale, care provoacă controverse, scrie The Guardian.

 

 

Părerile sunt împărţite în ceea ce priveşte noul stil adoptat de „unul dintre zeii rap-ului”, însă este evident că Slim Shady îşi va face loc, din nou, în sufletul fanilor de toate vârstele, de la cei care ascultă radioul, de o vârstă cu artistul, şi până la cei conectaţi la TikTok, adolescenţii răzvrătiţi ai zilelor noastre care trăiesc cu muzica de pe Spotify.

Succesul record al lui „Houdini” este vizibil şi pe Youtube, unde a depăşit, în 10 zile de la lansare, 62 milioande vizualizări. Beatul contagios și fluxul Shady vintage sunt incontestabil captivante, ținând spectatorii lipiți de ecranele lor. În același timp, referirile la cariera iconică a lui Eminem se îmbină perfect cu liricul proaspăt, atrăgând atât fanii de multă vreme, cât și noii ascultători. Energia și replicile provoacă nenumărate dispute, provocări și tendințe pe rețelele de socializare, amplificându-i și mai mult acoperirea, scrie presa de peste Ocean.

(Ilona Farkas)

Ne poți asculta și aici: