La peste 60 de ani de la lansare, The Rolling Stones încă umple stadioanele

Trupa britanică The Rolling Stones a pornit în turneul său nord-american cu o primă oprire în Houston, pe un stadion arhiplin. Concertul a fost primul din cele 16 spectacole programate în Statele Unite şi Canada până în luna iulie 2024. Presa de peste Ocean a avut doar cuvinte de laudă după acest prim concert.

 

Sursa foto: rollingstone.com

Nu este doar uimitor, ci chiar miraculos că la mai bine de 60 de ani de la primul lor turneu, Rolling Stones încă umple stadioane. Este și mai captivant că, împreună cu hiturile lor prețuite, Rolling STones îşi îmbunătăţeşte playlist-ul cu un trio de cântece din albumul bine primit de anul trecut – “Hackney Diamonds”, primul material original din ultimii 18 ani şi un impuls pentru acest maraton”, a scris https://eu.usatoday.com/.

Concertul a fost deschis cu cântecul ‘‘Start me up”, un hit clasic din anul 1981 pe care fanii au ţinut ritmul cu Mick Jagger, care la 80 de ani, a fost neobosit în a acoperi toată scena şi toată gama muzicală: Bună ziua, Houston, mă bucur că m-am întors în statul cu o singură stea”.
The Rolling Stones înseamnă acum Mick Jagger (80 de ani), Keith Richards (80 de ani), Ronnie Wood (76 de ani), dar şi alţi artişti tineri care au contribuit la un show incendiar.

Întreg concertul a durat peste două ore, trupa britanică cântând 18 piese, printre care “Jumping Jack Flash”, “You can’t always get what you want”, “Out of Time” , “Little T&A” (cântat de Keith Richards).

The Rolling Stones şi-a încheiat performance-ul cu “(I can’t get no) Satisfaction”. Urmează un concert în cadrul “New Orleans Jazz and Heritage Festival” (2 mai),  Glendale (7 mai)., Las Vegas (11 mai), Seattle (17 mai) şi…tot aşa până pe 17 Iulie, când turnelul se va încheia cu un concert la Santa Clara.

Presa americană subliniază că fanii iau cu asalt stadioanele şi pentru că acesta ar putea fi printre ultimele turnee ale acestei formaţii emblematice.

(Ilona Farkas)

Ne poți asculta și aici: