“Mă voi întoarce pe scenă chiar dacă va trebui să mă târăsc”

Cântăreaţa Celine Dion e hotărâtă să revină pe scenă. Mă voi întoarce pe scenă, chiar dacă va trebui să mă târăsc”, a declarat, într-un interviu,  artista în vârstă de 56 ani care suferă de o boală neurologică rară. Afecţiunea cu care a fost diagnosticată artista canadiană provoacă rigiditate musculară la nivelul membrelor şi toracelui, putând declanşa, totodată, spasme severe.

Sursa foto: https://people.com/

O fac pentru că vreau şi pentru că îmi lipseşte şi nu doar pentru că trebuie sau pentru că am nevoie, a adăugat artista în cadrul unui interviu făcut public marţi seară, cu câteva zile înainte de lansarea documentarului I Am: Celine Dion pe platforma Prime Video (25 iunie).
Nu există un tratament pentru boala lui Celine Dion, însă anumite medicamente pot ţine sub control simptomele afecţiunii progresive. Aceasta a dezvăluit pentru prima dată că suferă de această maladie autoimună în luna decembrie 2022, când a şi anulat mai multe concerte programate pentru anul 2023 şi 2024. Este ca şi cum cineva te sugrumă, a dezvăluit artista, care a mai subliniat că spasmele i-au fracturat uneori coastele.

Premiată cu Grammy, cântăreaţa canadiană a vândut peste 250 de milioane de albume în cariera sa întinsă pe mai multe decenii şi a interpretat piese de mare succes precum My Heart Will Go On”, “Just Walk Away”, “I Love You”, “I’m Alive şi “Pour Que Tu Maimes Encore”.

Sursa foto: https://people.com/

Celine Dion a avut o apariţie surpriză la decernarea premiilor Grammy de la începutul acestui an, unde i-a înmânat cântăreţei Taylor Swift premiul pentru albumul anului.

(ilona Farkas)

Ne poți asculta și aici: