O nouă piesă rap lansată de actorul Will Smith

Actorul Will Smith a lansat o nouă piesă rap după o pauză de şapte ani. Starul de la Hollywood, căruia i s-a interzis să mai participe timp de 10 ani la decernarea premiilor Oscar, a interpretat noul cântec – You Can Make It – la Gala premiilor BET 2024.

Sursa foto: https://news.sky.com/

Versurile melodiei par să fie dedicate momentului din 2022, când vedeta l-a pălmuit pe Chris Rock: „Cu cât iadul pe care trebuie să-l îndurați mai întunecat/, cu atât raiul de care vă bucurați este mai luminos/ Cu cât căderea mai grea, cu atât te înalți mai sus/, Dumnezeu deschide o fereastră când diavolul închide ușa/. Crede-mă, au încercat să-l sângereze pe Will Smith/ Privind în urmă, văd greutățile ca pe un dar”.

Single-ul “You Can Make It” a fost produs în colaborare cu corul Sunday Service, care a lucrat la albumul “Jesus Is King” al lui Kanye West, și cu cântăreața Fridayy. De altfel, în timpul performance-ului, aceştia au urcat pe scenă alături de Will Smith.

Când m-am simțit cel mai rău în viața mea, muzica a fost întotdeauna acolo pentru a mă ajuta să mă simt mai bine și să cresc. Sper să vă aducă aceeași bucurie și luminozitate pe care mi-a adus-o mie, a scris starul de la Hollywood pe contul său de Instagram.

BET Awards este o gală desfăşurată la Los Angeles care recompensează personalitățile afro-americane din domeniul divertismentului.

(Ilona Farkas)

Ne poți asculta și aici: