Oportunităţi de angajare în hub-ul IT dezvoltat de BMW Group şi NTT DATA

BMW Group își extinde rețeaua globală de hub-uri IT și software prin deschiderea unei noi locații în Cluj-Napoca, în cooperare cu NTT DATAHub-ul din Cluj-Napoca va fi axat pe proiectele europene IT și software și va accelera transformarea digitală a companiei.

 

BMW Group în cooperare cu NTT DATA au inaugurat la Cluj-Napoca un centru de dezvoltare de soluții software, unde vor lucra peste 250 de angajaţi.

Parteneriatul de lungă durată NTT DATA şi BMW Group este posibil ca urmare “a respectului reciproc şi a viziunii comune în eea ce priveşte viitorul industriei auto”. De soluţiile inovatoare și transformatoare vor beneficia clienții din întreaga lume, după cum a subliniat Chieri Kimura, EVP al NTT DATA, Inc., CEO EMEAL.
În acelaşi timp, Maria Metz, CEO NTT DATA România, a precizat că obiectivul acestui parteneriat este transformarea digitală a ecosistemului industrial al BMW Group, o misiune de onoare pe care NTT DATA a primit-o în urma unui parteneriat valoros de peste 30 de ani între cele două companii”.  

Până la sfârşitul anului, forţa de muncă în cadrul hub-ului de la Cluj-Napoca va fi de până la 250 de dezvoltatori, însă pe termen lung se doreşte ca acest număr să fie de patru cifre “pentru a creşte constant expertiza globală în software a BMW Group”. Accentul se va pune însă pe proiectele derulate în spaţiul european.
Oportunitățile de angajare la BMW TechWorks România pot fi găsite la adresa de internet:  https://www.bmwtechworks.ro/careers.

La BMW TechWorks România, promovăm o cultură centrată pe găsirea bucuriei în abordarea provocărilor intelectuale. (…) Alăturați-vă nouă și faceți parte dintr-o echipă dinamică care conduce progresele tehnologice și transformă industria auto”, se arată în prezentare.

Ilona Farkas

Ne poți asculta și aici: