Prinţul William şi-a serbat ziua de naştere la concertul vedetei Taylor Swift

Taylor Swift şi-a continuat turneul mondial Erascu două concerte susţinute pe stadionul Wembley din Londra. La unul dintre spectacolele vedetei americane a participat şi prinţul William, moştenitorul tronului britanic, care a fost însoţit de doi dintre copiii săi. Aceştia au făcut şi un selfie în culise, pe care l-au distribuit pe reţelele de socializare. Taylor Swift va reveni la Londra în luna august, când va susţine un nou concert.

Sursa foto: princeandprincessofwales/Instagram

Concertele din Londra au început într-un mod magnific, a spus cântăreaţa.
O înregistrare video distribuită pe reţelele de socializare îl arată pe prinţul William în timp ce dansa pe acordurile unui cântec celebru din repertoriul cântăreţei Taylor Swift, intitulat „Shake if off.
Nu doar prinul William este fan Taylor Swift, printre cei aproximativ 90.000 de fani prezenţi pe stadion aflându-se şi Keir Starmer, liderul Partidului Laburist, aflat în plină campanie electorală.

Keir Starmer a declarat sâmbătă că Taylor Swift a fost „absolut fantastică”.
Nu voi pretinde că am cumpărat toate albumele ei şi că ştiu fiecare cântec, dar Change este cântecul meu preferat din motive evidente, a declarat el în faţa jurnaliştilor în timpul campaniei sale, referindu-se la sloganul său electoral.

Potrivit Primăriei din Londra, spectacolele susţinute de Taylor Swift în turneul ei londonez au generat venituri de aproximativ 300 de milioane de lire sterline (350 milioane de euro) pentru economia oraşului.

(Ilona Farkas)

Ne poți asculta și aici: