Rapper-ul 50 Cent va cânta vara aceasta în România

Starul american 50 Cent va fi capul de afiş al evenimentului Summer in the City, care va avea loc pe 18 august în Bucureşti, la Romaero. Spectacolul din Capitală a hip-hop-erului american face parte din turneul mondial “The Final Lap Tour”, care cuprinde 103 concerte în 35 de ţări.

Sursa foto: https://eu.usatoday.com/

Organizatorii transmit că va fi o producţie de mare amploare “ce va cuprinde un show imersiv şi memorabil” în cadrul căruia solistul va interpreta live unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale precum “In Da Club”, “Candy Shop”, “Baby Be Me” sau “Just a Lil Bit”.

Alături de 50 Cent vor performa nume mare ale hip-hop-ului românesc, primul artist care a confirmat prezenţa este Puya.

Turneul mondial al lui 50 Cent a început în America de Nord şi a continuat în Europa şi Australia, înregistrând peste un milion de bilete vândute, fiind sold-out în majoritatea ţărilor.
***

 

 

50 Cent pe numele său real Curtis Jackson şi-a început cariera muzicală în 1996, iar în anul 2000 a înregistrat albumul de debut “Power of the Dollar”. De-a lungul carierei a colaborat cu mari artişti precum Eminem şi Justin Timberlake.
Single-ul “In da club” a primit nouă discuri de platină, au urmat alte premii importante şi un alt succes fulminant cu melodia “Candy Shop”. De-a lungul timpului, artistul a vândut peste 30 de milioane de albume.

50 Cent coordonează Fundaţia G-Unity, care promovează abilităţile sociale şi de leadership ale tinerilor, este autor de cărţi motivaţionale şi mogul media – G-Unit Films and Television Inc.
A jucat în trei filme autobiografice, in 2016 a primit o stea pe The Hollywood Walk of Fame şi a fost recompensat cu un premiu NAACP pentru cel mai bun regizor într-un serial dramă – episodul Forget About Dre din serialul Power.

(ilona Farkas)

 

Ne poți asculta și aici: