Serenada sutelor chitarişti din toată ţara

Chitarişti profesionişti sau amatori, cu o carieră în spate sau aflaţi la primele acorduri, se vor întâlni sâmbătă, la Cluj-Napoca, în cadrul unui eveniment dedicat pasiunii pentru chitară şi intitulat “Pune Mâna pe Chitară Folk & More”. Vor fi prezenţi în Piaţa Unirii şi nume importante din muzica românească precum Ștefan Boldijar de la Semnal M, Emeric Imre şi Bosquito.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/punemanapechitara

„Pune mâna pe chitară” este un program social-cultural de educație nonformală în rândul copiilor și tinerilor din România şi se desfăşoară în mai multe oraşe din ţară. Weekend-ul acesta, Serenada sutelor de chitarişti din toată ţara va avea loc la Cluj-Napoca, în Piaţa Unirii, începând cu ora 18.00.

Serenada Pune Mâna pe Chitară Folk & More! îi va avea ca invitaţi pe Ștefan Boldijar de la Semnal MEmeric Imre și Gabriel Ghiţă. De asemenea, grupuri de chitarişti din ţară vor susţine recitaluri “Street Guitar”, iar de la ora 22.00 este programat concertul trupei Bosquito.

Sperăm că ați învățat și repetat piesele din playlist mult, mult, dar dacă simțiți că nu le stăpâniți %, ori v-ați decis pe ultima sută de metri să vă alăturați serenadei, e bine de știut că versurile și acordurile fiecărei melodii vor fi proiectate în timp real pe ecranele din fața voastră, informează organizatorii.

(Ilona Farkas)

 

 

 

 

 

Ne poți asculta și aici: