Trupa VAMA, o nouă piesă cu mesaj pozitiv

 “O să fie bine” este cea mai nouă piesă a trupei VAMA cu un puternic mesaj de speranţă în ciuda tuturor greutăţilor cu care se confruntă relaţiile moderne: mutatul împreună, despărţiream emoţia regăsirii, lipsurile materiale şi rezilienţa, speranţa că vine o nouă zi, care va fi altfel.

Sursa foto: https://www.facebook.com/VamaMusic

“O să fie bine” este un cântec despre noi, despre un moment dat când am fost sau când vom fi, după cum spune liderul trupei VAMA, Tudor CHirilă, un cântec inspirat “din dramele noastre individuale”.

Videoclipul piesei poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube VamaMusic și oferă, aşa cum ne-a obişnuit VAMA încă de la începuturi, o poveste. De această dată povestea unei relaţii suprinsă prin mai multe cadre filmate noaptea pe Podul Basarab.

**

Inspir adânc, expir/ N-aud nimic din ce se-ntâmplă în jur /Mi-am pus artificial/ Un zâmbet să fiu integrat social/ Fac tot ce fac în fiecare zi,/ dar sunt blocat în vama dintre ce a fost și nu va fi… /O mare de oameni se revarsă peste tot,/ Dar e o mare în care eu nu știu să înot/ Te sun azi mai tarziu/ Să-ți spun când vin ca să nu ne-ntâlnim/ Iau ce a mai rămas/ Boxa, trei cărți, adidașii și un ceas /Mâine mă văd cu un agent pe la trei/ Zice că vrea să-mi arate o garsonieră-n Lacu’ Tei/ Dacă merge bine și găsesc ceva/ Peste weekend mă mut definitiv în ea/ În ziua-n care ai detonat lumea mea/ Am ieșit în oraș soarele strălucea/ Copiii se jucau timpul nu se oprea /În ziua-n care a explodat lume mea /Respiră adânc o să fie bine/ Respiră adânc cazi la pace cu tine/ Tre’ să ieși din oraș la sfârșit de săptămână/ Bucură-te de viață, de o cafea mai bună /Să alergi în parc dis de dimineață /Nu uita că viața se salvează cu viață/ Ține toți prietenii aproape de tine /Respiră adânc ai grijă de tine/ Respiră adânc o să fie bine.

**

Un super concert VAMA va avea loc pe 27 iulie la Arenele Romane din București, când faniivor avea ocazia să cânte cele mai iubite şi cele mai noi hituri alături de invitaţii speciali ai trupei. “Este o invitație deschisă tuturor celor care iubesc muzica, libertatea și energia pozitivă”, se arată în descrierea concertului.

Până atunci, Tudor Chirilă şi ceilalţi colegi de trupă #mutăVama la Festivalul berii la Arad – 11 iulie, Freeland Festival – 13 iulie şi Electric Castle – 21 iulie.

(Ilona Farkas)

Ne poți asculta și aici: