Vrei să mergi gratis la Untold? Donează sânge!

Campania Blood Network continuă şi în acest an, iar persoanele care vor dona sânge în perioada 18 mai – 20 iunie vor primi un bilet gratuit de o zi la festivalul UNTOLD sau Neversea, au anunţat organizatorii. Gratuitatea se oferă pentru cei care donează la caravana mobilă şi în zece centre de transfuzie din ţară.

 

Sursa foto: pixabay.com

Anul acesta, numărul de oraşe unde fanii UNTOLD sau Neversea pot dona sânge este de zece: Bucureşti, Craiova, Giurgiu, Târgu-Mureş, Zalău, Constanţa, Târgu-Jiu, Ploieşti, Cluj şi Timişoara. Eroii care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8,00 şi 14,00, şi se înscriu în baza de date Şi Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro), primesc un bilet de o zi, pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2024, au anunţat organizatorii campaniei.
Donarea la caravana mobilă se face în limita capacităţii de recoltare, iar cei care doresc să doneze sânge în Centrele de Transfuzii se pot înscrie prin formular accesând link-ul https://wkf.ms/446Npkn pentru UNTOLD şi https://wkf.ms/3vR9aYQ pentru Neversea.
Blood Network este cea mai longevivă iniţiativă de donare de sânge din România, peste 18.000 de donatori din întreaga ţară salvând, de la începutul campaniei, peste 60.000 de vieţi.

Festivalul Neversea 2024 are loc în perioada 4 – 7 iulie la Constanţa, iar UNTOLD 2024 are loc între 8 şi 11 august, în Cluj-Napoca.

(Ilona Farkas)

Ne poți asculta și aici: