AUDIO | „Nu se compară nimic cu emoția unui live”, spune solistul trupei clujene Satellites, Cosmin Hosz

Pandemia a dat peste cap planurile trupei Satellites de lansare a noului material, care fusese pregătit în timpul iernii și urma să fie lansat la final de martie, iar acum trupa se reorganizeză. 

(Satellites / Facebook)

 

În perioada de izolare, trupa a „hibernat activ” 🙂 , spune Cosmin, și a lucrat în principal la cizelarea materialului pe care îl avea deja înregistrat și care este acum 100% gata de lansare. Este vorba despre un EP cu cinci piese „foarte faine, un album foarte colorat, cu diverse stiluri, am încercat și chestii mai noi”, adaugă Cosmin.

Nu se compară nimic cu emoția unui live

„Cel mai mult ne lipsesc concertele”, spune Cosmin care explică că deși toată lumea s-a adaptat la condițiile de acum și se fac live-uri online, nu se compară nimic cu emoția întâlnirii cu publicul, cu a fi pe scenă. Întoarcerea la „normalitate” va fi dificilă, crede solistul trupei Satellites pentru că acest domeniu va fi probabil ultimul care își va reveni, iar asta va dura destul de mult. Cosmin este totuși optimist: „Cu un pic de grijă vom ajunge înapoi de unde am plecat, adică la concerte cu public, fără să trebuiască să stăm la trei metri unul de altul”. Revederea va fi una emoționantă.

Ascultați aici interviul realizat de Angel Rusu cu solistul trupei clujene Satellites, Cosmin Hosz:

 

Trupa Satellites se regăsește în playlist-ul #StaiLaRadio dedicat, la EBS Radio, artiștilor români și clujeni.

Ne poți asculta și aici: