La Dance Romania, dansul unește oamenii și comunitățile

Center for Peace and Violence Prevention (CPVP) vă invită sâmbătă, 1 iulie 2023, de la ora 16:00, în Iulius Parc din Cluj-Napoca, la evenimentul umanitar Dance Romania, organizat cu sprijinul Iulius Mall și al Primăriei Cluj-Napoca și cu susținerea media a EBS Radio.

 

Sursa foto: CPVP

 

Ajuns la a patra ediție, evenimentul reunește, an de an, instructori de dans din diferite țări și reprezentând diverse stiluri, care să anime publicul și să încânte atmosfera. „Dance Romania este un eveniment umanitar care își propune să unească toate comunitățile prin dans, înlăturând barierele ridicate de frică, discurs al urii și discriminare. Încurajează participarea oricui, indiferent de rasă, etnie, naționalitate, religie, gen sau vârstă. La Dance Romania ne cunoaștem și ne împrietenim prin dans”, spune Charles Wratto, fondator și președinte al CPVP.

 

 

 

Sâmbătă, pe gazonul din Iulius Parc, 16 instructori de dans din Africa, India, Angola, dar și din Cluj, alături de DJ-ul loial al evenimentului, DJ M.I.G. din Nigeria, vă așteaptă să descoperiți ritmuri și pași de Zumba, Bollywood, Coupe décalé, Hip-hop, Kizomba/Semba, Reggaeton și Salsa. Startul evenimentului va fi dat de majoretele de la Eclipse și Elite (Clubul Sportiv Voința) și BuuCheer (BuuFit Studio), îndrumate de Virgilia Nona.

 

Programul evenimentului arată astfel:

16:00 – 16:15 Eclipse, Elite și BuuCheer

16:15 – 16:55 Giri (Bollywood)

16:55 – 17:35 Maria Lungu (Hip – hop)

17:35 – 18:15 Monsieur Koffi (Coupe décalé)

18:15 – 18:55 Victor & Adriana (Reggaeton & Salsa)

18:55 – 19:35 Arnaldo (Kizomba/Semba)

19:35 – 21:00 Zumba (cu Ramona Ige – Cocuț, Lia Sabău, Anca Dan, Camila Martian, Ecaterina Maftei, Mihaela Iacob, Renata Szabo, Ștefana Opriș, Alexandra Popovici, Andra Sima)

 

CPVP organizează acest eveniment în cadrul programului său „Diversity and Inclusion” (Diversitate și Incluziune). Participarea este deschisă oricui și este gratuită, iar cunoștințele de dans nu sunt necesare. „Scopul este să ne bucurăm de muzică, prieteni noi sau vechi și de socializare într-un spațiu cald și primitor. Suntem încântați că am ajuns, iată, la a patra ediție și că, an de an, avem alături de noi participanți de toate vârstele, din diverse comunități, precum și parteneri de nădejde care sprijină acest demers”, spune Camelia Jula, Head of Media and Communications CPVP.

 

Evenimentul este organizat integral de către echipa CPVP, prin voluntarii organizației. Participarea instructorilor de dans este pro bono.

 

Sursa foto: CPVP

 

Eveniment organizat cu sprijinul:

Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Iulius Mall

Partenerii evenimentului:

EBS Radio, TVR Cluj, Știrile Transilvaniei, Digitalio, Cluj24

Ne poți asculta și aici: