VIDEO INEDIT |  Mai multe capre negre au fost filmate în Bucegi

Mai multe capre negre au fost susprinse de camerele de luat vederi în Parcul Natural Bucegi.

Caprele negre au fost filmate în timp ce se hrăneau. Specialiștii Romsilva arată că efectivul de capre negre de pe teritoriul Parcului Natural Bucegi este de aproximativ 500 de exemplare.

Fauna din parc este permanent monitorizată de specialiștii Romsilva. De altfel, imaginile au fost susprinse de Vali Bălan, ranger în Parcul Natural Bucegi, în timpul unei activități de evaluare a acestei specii.

CAPRE NEGRE IN PARCUL NATURAL BUCEGI – ROMSILVA

Capre negre surprinse de colegul nostru de la Romsilva- Administrația Parcului Natural Bucegi, Valentin Bălan, în timpul activitatii de evaluare a efectivelor acestei specii.Efectivul de capre negre de pe teritoriul Parcului Natural Bucegi este de aproximativ 500 de exemplare.Fauna din parc este permanent monitorizată de specialiștii Romsilva.Parcul Natural Bucegi, situat în centrul țării, unul din cele 22 de parcuri administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, are o suprafață de peste 32.000 de hectare, din care aproape 21.500 de hectare sunt păduri. Pe raza parcului sunt amenajate 52 de trasee turistice pe patru magistrale care străbat întregul parc, marcate cu benzi roșii, galbene și albastre și cruce albastră. Credit: Vali Bălan, ranger Parcul Natural Bucegi***Chamois in Bucegi Nature Park, one of the total of 22 national and nature parks managed by Romsilva.#chamois #caprenegre #capraneagra #romsilva #conteazapentruviitor #fauna #monitorizare #Bucegi #park #fauna #wildlife #paduri #forests #mountains

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Luni, 25 noiembrie 2019

Parcul Natural Bucegi, situat în centrul țării,  este unul din cele 22 de parcuri administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva. Acesta are o suprafață de peste 32.000 de hectare, din care aproape 21.500 de hectare sunt păduri.

Pe raza parcului sunt amenajate 52 de trasee turistice pe patru magistrale care străbat întregul parc, marcate cu benzi roșii, galbene și albastre și cruce albastră.

 

Sursa video: Vali Bălan, ranger în Parcul Natural Bucegi

 

Ne poți asculta și aici: